Antalya tarihi için

Arama sonuçları

26 Ekim 2014 Pazar

Antalya - Sıradan Bir Gün


Bir önceki yazıda belirttiğim gibi, şehir içinde sıradan bir gün geçirmek istediğinizde aşağıda ki resimlerde olduğu gibi bir manzaraya üç dakikalık bir mesafeniz var. Ki ben bu resimleri çok zorlamadan telefondan çektim. Bir de profesyonel bir fotoğraf makinası ile biraz kendinizi zorlayarak çekeceğiniz sayısız eşsiz manzara olanağı var.


Antalya şehir merkezi
Antalya - Şehir Merkezi - Falez

Altta ki resim de Kaleiçi adıyla geçen bölgenin üst tarafları. Dikkat ederseniz sağ alt tarafta eski kale surlarını görebilirsiniz. Sağ tarafta ki uzaklar ise benim favori hayallerimi süsleyen Beydağları. Bulutlar altında yüce dağlar. O dağların kıyıları hepimizin adını duyduğu Beldibi, Göynük gibi tatil beldeleri.

Antalya Merkez
Antalya - Merkezden Batıya bakış

Aşağıda ki resimde gördüğünüz günlük turlar için tekneler açılıyor denize. Kısa turlar. Düden Şelalesi'ne kadar gidip geliyorlar. ancak giderken falezlerin eşsiz manzarası ile gidiyorsunuz ve gerçekten güzel bir göz banyosu şansınız oluyor.

Beydağları
Antalya - Günübirlik turlar



Eski Liman. Yakın bir zamana kadar ticari ve balıkçı limanı olarak da kullanılıyordu. Eski otogarların şehir içinde kalması gibi bu limanda kapasitesini aştığı için ticari ve balıkçı tekneleri  başka bir limanda bir süredir. Burada sadece gezi tekneleri yer alıyor artık.

kaleiçi
Antalya - Yat Limanı


Kaleiçi
Antalya - Yat Limanı



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder